joi, 30 decembrie 2010

Top 10 Smartphones 
Apple iPhone
Super-telefonul lui Steve Jobs este cel care a dat tonul modei smartphone-urilor. Modelul iPhone 4, abia lansat, are peste 100 de caracteristici in plus fata de predecesorul sau.

Cu un design complet nou, iPhone 4 este considerat de Jobs "cel mai subtire smartphone din lume". 
Google Nexus One
Cand a anuntat device-ul, Google avea planuri marete. Google Nexus One urma sa ofere cele mai bune functionalitati din randul telefoanelor pe baza de Android si era planificat sa fie vandut online.

In acest mod, Google vroia sa elimine intermediarul, retelele de telefonie mobila, si sa vanda smartphone-ul direct consumatorilor.

A fost un pariu pierdut pentru gigantul IT, pentru ca Nexus One nu a avut parte de succesul preconizat.

 
HTC Droid Incredible
HTC Droid Incredible este, fara indoiala, cel mai bun telefon pe baza de Android, de pana acum.

Gadgetul are o camera foto de 8 megapixeli, optiunea de a posta poze direct pe Facebook si Flickr si acces la directorul de aplicatii Android Market.

Telefonul HTC este dotat cu o memorie de 8 GB, functionalitate GPS si un ecran tactil de 3,7 inci.

 
Mytouch 3G
Mytouch 3G este un smartphone construit pentru divertisment.

Telefonul de la T-Mobile este dotat cu un ecran de 3,4 inci, o tastatura slide-out fizica, pentru cei care evita sa tasteze direct pe touchscreen, si functioneaza pe sistemul de operare Android.

Noutatea telefonului sta in metoda de tastare. Sistemul "Swype" instalat pe Mytouch 3G permite utilizatorilor sa "alunece" cu degetul pe taste, atunci cand scriu un cuvant, fara sa fie nevoiti sa apese pe fiecare litera, in parte.

 
BlackBerry Bold 9650
Modelul Bold 9650 este remarcabil pentru utilizatorii din mediul corporate. Si de data asta, producatorul RIM a evitat sa implementeze un touch-screen, ramanand la tastatura fizica QWERTY.

Are conectivitate pentru 3G, GPS si retele WiFi si poate fi utilizat pe post de modem, la care sa se conecteze mai multi useri.


 
Plam Pre Plus
Cu Pre Plus, Palm capata un loc la masa jucatorilor grei, langa Apple si Google.

Dotat cu sistemul de operare Palm Web OS, succesul telefonului este cel mai important motiv pentru care HP a cumparat Palm, la pretul de 1,2 miliarde de dolari.


 
HTC HD2
Modelul HD2 este printre cele mai bune smartphone-uri dotate cu sistemul de operare Windows Mobile 6.5.

Succesul device-ului, care are un ecran de 4,3 inci, dovedeste ca Windows Mobile inca mai are un cuvant de spus pe piata sistemelor de operare.


 
BlackBerry Tour
Similar cu modelul Bold comercializat in SUA numai prin reteaua AT&T, Blackberry Tour se vinde exclusiv cu reteaua Verizon Wireless.

Are tastatura fizica QWERTY si poate fi tranformat in modem. Ca si Bold, smartphone-ul Blackberry Tour se adreseaza celor din mediul corporate.

 
HTC Evo 4G
Abia lansat in reteaua Spring, HTC Evo 4G este primul telefon pe sistemul de operare Android compatibil atat cu reteaua broadband 3G cat si cu 4G si promite sa ofere un set impresionant de caracteristici.

Pentru pasionatii de retele sociale, telefonul are incorporata o interfata speciala, numita HTC Sense.

 
LG Expo

Gadgetul Expo permite utilizatorilor sa proiecteze imagini pe un ecran cu o diagonala de pana la 66 de inci, avand integrat un proiector Pico.

Este primul smartphone cu aceasta optiune, insa a atras deja atentia celorlalti producatori, care se gandesc sa preia ideea pentru viitoarele modele.


(sursa: Hit.ro)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu