joi, 24 septembrie 2009

Top 10 CELE MAI DIABOLICE FEMEI DIN ISTORIE



10. Queen Mary I - Nascuta: 1516; Decedata: 1558

Queen Mary I

Mary a fost singurul copil al lui Henry al VIII-lea si al lui Catherine de Aragon care a ajuns la maturitate. Incoronata dupa mortea lui Edward al VI-lea si inlaturarea reginei de noua zile, Lady Jane Grey, Mary este amintita in istorie pentru intoarcerea temporara dar violenta a Angliei la catolicism. Multe figuri proeminente de religie protestanta au fost executate pentru convingerile lor ceea ce i-a adus porecla de "Bloody Mary". Temandu-se de spanzuratoare peste 800 de protestanti au parasit tara, acestia neintorcandu-se decat dupa moartea ei. Pe aceasi pozitie se afla si Elisabeta I pentru un comportament asemanator.
9. Myra Hindley - Nascuta: 1942; Decedata: 2002

Myra Hindley

Myra Hindley si Ian Brady au fost responsabili pentru "Moors murders", crime care au avut loc in zona orasului Manchester din Marea Britanie la mijlocul anului 1960. Impreuna acesti doi monstri au fost responsabili pentru rapirea, abuzul sexual, tortura si uciderea a trei copii sub varsta de doisprezece si doi adolescenti, cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani. O cheie gasita in posesia lui Myra a condus la dovezi incriminatoare ascunse intr-un depozit de bagaje de mana din gara Manchester Central Station. Printre dovezi s-a gasit si o inregistrare pe banda de magnetofon cu una dintre victimele crimei tipand in timp ce Hindley si Brady o torturau si o violau. Cu cateva zile inainte de incarcerare Myra Hindley a avut o atitudine foarte aroganta ceea ce a dus la faima acesteia.
8. Isabella de Castilia - Nascuta: 1451; Decedata: 1504

Isabella de Castilia

Isabella I de Spania

, bine cunoscuta ca patron a lui Christopher Columbus, impreuna cu sotul ei, Ferdinand al-II-lea de Aragon, sunt responsabili pentru unificarea Spaniei sub conducerea nepotului acestora Carlos I. Ca parte a procesului de unificare, Isabella l-a numit pe Tomas de Torquemada ca primul inchizitor general al inchizitiei. 31 martie 1492 marcheaza punerea in aplicare a Decretului Alhambra ce a dus la expulzarea, eliminarea sau convertirea evreilor si a musulmanilor. Aproximativ 200.000 de oameni au parasit Spania; cei ramasi care au ales convertirea la catolicism au fost ulterior persecutati de inchizitie.
7. Beverly Allitt - Nascuta: 1968

Beverly Allitt

Cunoscuta ca "Ingerul mortii", Beverley Gail Allit, din Marea Britanie este una dintre cele mai cunoscute criminala in serie. Aceasta a lucrat ca asistenta de pediatrie si este responsabila pentru uciderea a 4 copii, precum si ranirea grava a altor 5 pe care ii avea in grija. Cand avea la indemana injectii cu insulina sau potasiu, asistenta le facea copiilor injectii pentru a le provoca stop cardiac. Desi a fost condamnata pentru 4 cazuri de ucidere si 5 de vatamare, Allit a atacat peste 13 copii intr-o perioada de 7-8 zile pana a fost prinsa. Aceasta nu a vorbit niciodata despre motivele care au impins-o la aceste gesturi criminale.
6. Belle Gunness - Nascuta: 1859; Decedata: 1931

Belle Gunness

Belle Gunness a fost una dintre cele mai infioratoare criminale in serie din America. Avand o inaltime de 1.83 m si o greutate de peste 91 kg, a fost o femeie puternica cu stramosi norvegieni. Este posibil ca ea sa-si fi ucis ambii soti pe care i-a avut precum si toti copii ei la momente diferite, dar este sigur
ca i-a ucis pe cei mai multi dintre amanti, prieteni, si pe cele doua fete ale ei, Myrtle si Lucy. Motivul a fost lacomia pur si simplu; polite de asigurare de viata si bunuri furate de ea de la victime devenid o sursa de venit. Cele mai multe rapoarte arata ca aceasta a facut mai mult de 20 de victime pe parcursul a mai multe decenii iar unele rapoarte sustin ca ar fi facut chiar 100 de crime in acest timp.
5. Mary Ann Cotton - Nascuta: 1832; Decedata: 1873

Mary Ann Cotton

Englezoaica Mary Ann Cotton este o alta criminala in serie ce a trait cu 30 de ani inaintea lui Belle Gunnes. Casatorita la varsta de douazeci de ani cu William Mowbray, s-a stabilit in Plymouth, Devon, sa isi inceapa viata de familie. Cuplul a avut cinci copii, dintre care patru au murit de "febra gastrica si dureri de stomac". Mutandu-se inapoi in partea de nord-est, tragedia parea sa îi urmeze; trei copii nascuti, trei copii au murit. William sotul si-a urmat copii murind datorita unor "tulburari intestinale
" in ianuarie 1865. Al doilea sot, George Ward a decedat datorita unor probleme intestinale precum si unul din cei doi copii ramasi. Puterea presei a fost intotdeauna o forta demna de luat in seama, presa descoperind aceste intamplari din jurul lui Mary Ann. Ziarele locale au descoperit ca Mary Ann s-a mutat in tot nordul Angliei si ca a pierdut trei sotii, un amant, un prieten, pe mama ei si o duzina de copii, toti morti de febra de stomac. Ea a fost spanzurata la Durham pe 24 martie 1873, pentru crima prin otravire cu arsenic. Aceasta a murit incet datorita calaului care a folosit o franghie mai scurta.
4. Ilse Koch - Nascuta: 1906; Decedata: 1967

Ilse Koch

Supranumita "Curva de la Buchenwald" a fost sotia lui Karl Koch, comandant de lagare de concentrare la Buchenwald intre 1937 - 1941 si Majdanek 1941 - 1943. Beata de puterea absoluta acordata de catre sotul ei, ea a excelat la tortura si obscenitate. Faimoasa pentru suvenirurile pe care le colectiona, tatuaje luate de la detinutii condamnati la moarte si pentru orgiile organizate. Dupa ce a construit o sala de sport cu 250.000 de marci germane furate de la detinuti, in 1940 a fost numita sefa femeilor gardian de la Buchenwald. Ea sa sinucis prin spanzurare in inchisoare pentru femei de la Aichach pe 1 septembrie1967.
3. Irma Grese - Nascuta: 1923; Decedata: 1945

 Irma Grese

Un alt produs nazist a fost Irma Grese sau "Tarfa din Belsen". Ea a fost gardian la lagarul de concentrare Ravensbrück, Auschwitz si Bergen-Belsen. Transferata la Auschwitz in 1943, (trebuia sa demonstreze entuziasm si devotament special la locul de munca), a fost promovata numarul 2 intre femeile gardian de la Auschwitz pana la sfarsitul anului. Raspunzand de peste 30.000 de prizoniere evreice, ea avea ca activitate de zi cu zi: omorarea prizonierelor de catre caini antrenati si infometati, excese sexuale, impuscarea arbitrara a prizonierelor, batai sadice cu biciul si selectarea prizonierelor pentru camera de gazare. Ea se bucura de tortura fizica aplicata prizonierelor si obisnuia sa poarte cizme grele si pistol la brau.
2. Katherine Knight - Nascuta: 1956

Katherine Knight

Prima femeie din Australia care a fost condamnata la inchisoare pe viata fara posibilitatea eliberarii conditionate pentru crima. Ea  l-a injunghiat pe John Charles Thomas Price de 37 de ori, atat din fata cat si din spate, penetrand mai multe organe vitale. Dupa acea l-a jupuit si a atarnat pielea acestuia de cadrul usii din sufragerie, l-a decapitat iar cu capul a gatit ciorba, a prajit carnea
acestuia si a pregatit sos cu legume
pentru a servi masa copiilor. Nu a mai apucat pentru ca a fost descoperita de politie inainte de ajungerea copiilor acasa.
1. Elizabeth Bathory - Nascuta: 1560; Decedata: 1614

Elizabeth Bathory

Contesa Elizabeth Bathory este considerata cea mai diabolica criminala in serie din Ungaria/Slovacia din istorie. Zvonurile au circulat ani de zile despre disparitia unor fete tinere ce veneau sa lucreze la castel. Unul dintre aceste zvonuri a ajuns la urechile regelui Mathias al-II-lea, care a trimis un grup de oameni la castelul Csejthe. Oamenii au gasit o fata moarta si una pe moarte. O alta a fost gasita ranita si altele inchise. Martorii au descris atrocitaile comise de contesa: batai severe pentru perioade lungi de timp, utilizarea de ace, arsuri sau mutilare a mainilor, uneori arsuri ale fetei sau a organelor genitale, infometare. Numarul victimelor se ridica la cateva sute de-a lungul a 25 de ani. Datorita statutului social contesa nu a fost adusa in fata justitiei dar a ramas inchisa intr-o camera pana la moarte.

(sursa: http://www.toplink.ro)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu