luni, 28 septembrie 2009

Top 10 SITE-URI ALE VIITORULUI



1. BuzzDash - Dacă eraţi genul de copil care întreba întotdeauna "De ce?", atunci acest site este pentru dumneavoastră. BuzzDash oferă posibilitatea de a participa, de a comenta sau a vedea rezultatele a numeroase sondaje, chiar şi pe cele mai inedite teme. Şi dacă aveţi o întrebare care vă ţine treaz noaptea, puteţi crea propriul sondaj.

2. Spock - Acesta este un motor de căutare dedicat găsirii de informaţii despre oameni, informaţiile fiind preluate de pe site-uri ca MySpace, Blogspot sau alte portal-uri de socializare.

3. Yodio - Prin Yodio puteţi ataşa unei poze un fişier audio, creând astfel o carte poştală audio. În loc să trimiteţi doar pozele din vacanţa din Veneţia, acum puteţi comenta ceea ce se poate vedea în poze.

4. Wayfaring - Site-ul oferă posibilitatea creării hărţilor personalizate şi constituie o atracţie mai ales pentru cei care sunt pasionaţi de cartografie. Mapele create pot fi postate pe site pentru plăcerea altora.

5. Poplfly - Acest site facilitează crearea propriilor "mashup-uri". Mashup-urile combină mai multe site-uri şi tipuri de aplicaţii pentru a produce tot felul de lucruri utile, cum ar fi preluarea informaţiilor despre trafic de pe Google Maps sau a pozelor de pe Flickr.

6. CircleUp - Prin acest site planificarea vieţii sociale este mult mai simplă. Acesta permite organizarea cunoştinţelor în diferite categorii de comunităţi şi colectarea grupată a corespondenţei cu aceştia.

7. Pageflakes - Prin această aplicaţie puteţi customiza un site astfel încât să vă apară numai informaţiile noi sau numai cele pe care le doriţi.

8. Swivel - Acest site este un agregator de grafice şi statistici pe orice temă pe care vi-o puteţi închipui. Cea mai interesantă opţiune a site-ului este posibilitatea de a integra şi compara grafice din domeniile cele mai diferite.

9. OpenDNS - Acest serviciu permite printre altele crearea unor shortcut-uri de tastatură pentru Explorer sau FireFox. De exemplu, în loc de a tasta www.realitatea.net, acest serviciu permite ca prin apăsarea literei "r", de exemplu, să se ajungă la aceeaşi destinaţie.

10. PopURLs - Datorită acestui site, cei flămânzi de informaţie nu mai trebuie "să sară din site în site". PopURLs este un agregator furnizând liste masive de noi titluri, video-uri, bloguri şi alte tipuri de conţinut.

(sursa: Realitatea.net)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu