vineri, 6 noiembrie 2009

Ia un post la BaniPePost



Compania Netpress Consulting face angajari in vederea promovarii site-ului BaniPePost!
BaniPePost este un site prin intermediul caruia bloggerii talentati isi pot rotunji veniturile, scriind articole publicitare pentru clientii site-ului. Este, de asemenea, primul de genul acesta in Romania, cu un numar de bloggeri in continua crestere.
V-am explicat, deci, cum puteti castiga bani cu BaniPePost in calitate de blogger.
Acum, fiind in continua expansiune, compania face noi angajari in cadrul site-ului, mai exact agenti de vanzari. Cel mai mare avantaj il constituie faptul ca acest post poate reprezenta a doua slujba, intrucat angajatii vor fi platiti in functie de rezultate, ci nu de orele de munca. Astfel, vor primi un comision din contractele incheiate... destul de atragator, nu?
Descriere
Postul presupune prezentarea si promovarea serviciilor intr-un mod cat mai profesional, identficarea de clienti si contracte publicitare.

Cerinte
Persoanele care doresc sa se angajeze trebuie sa fie ambitioase, active, sa aiba spirit de echipa si binenteles acestea nu ajuta daca nu are motivare pentru castiguri suplimentare. Abilitatile de comunicare si de negociere reprezinta un mare avantaj. Stiti si voi: trebuie sa convingi clientul ca merita publicitatea, sa ii spui cum merge treaba cu publicitatea, nu sa fii un mototol care se sperie in fata clientului. Oricum, nu te lasa intimidat de cerinte.

Cei interesati de obtinerea postului trebuie sa trimita un CV la adresa office@banipepost.com.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu